Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Pour nous conformer à la nouvelle directive sur la vie privée, nous devons demander votre consentement à l’utilisation de ces cookies. En savoir plus.
What's Cooking?
EAN : 9780714875095
Paru le : 2 nov. 2017
-
Livraison gratuite
en France sans minimum
de commande -
Manquants maintenus
en commande
automatiquement -
Un interlocuteur
unique pour toutes
vos commandes -
Toutes les licences
numériques du marché
au tarif éditeur -
Assistance téléphonique
personalisée sur le
numérique -
Service client
Du Lundi au vendredi
de 9h à 18h
- EAN13 : 9780714875095
- Réf. éditeur : 1038746
- Collection : GB ACTIVITE
- Editeur : Phaidon France
- Date Parution : 2 nov. 2017
- Disponibilite : Disponible
- Barème de remise : NS
- Nombre de pages : 40
- Format : H:297 mm L:227 mm E:13 mm
- Poids : 430gr
-
Résumé :
Food critic and author Joshua David Stein is
back, this time to tackle the world of cookery
with his signature quirk and charm. From the
practical ('Can I fry a scoop of gelato?') to the
playful ('Do frozen peas grow on frozen trees?'),
each vignette features an engaging question and
a big reveal, all revolving around the preparation
of food. The simple yet sophisticated hand
drawings by illustrator Julia Rothman provide
authenticity and a balance of seriousness
to the silliness at hand. Incorporating humour,
word play, logic and illogic, foreign foods, and
even some cookbook vocabulary, this readaloud
book offers young children facts to share
and maybe even the impetus to get involved
in the kitchen!