French Pastries and Desserts by Lenôtre

Flammarion - EAN : 9782080206930
LENOTRE GASTON
Édition papier

EAN : 9782080206930

Paru le : 6 oct. 2021

29,90 € 28,34 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9782080206930
  • Réf. éditeur : S53461
  • Collection : PRATIQUE
  • Editeur : Flammarion
  • Date Parution : 6 oct. 2021
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 432
  • Format : H:263 mm L:189 mm E:50 mm
  • Poids : 2.248kg
  • Résumé : The original edition of Gaston Lenôtre's groundbreaking cookbook inspired generations of aspiring pastry chefs. In this fully revised new edition, you will learn how to bake everything from a Paris-Brest to a Gâteau Saint-Honoré, and how to unlock the secrets of puff pastries, soufflés, charlottes, Bavarian cream, and festive Yule logs. More than 200 recipes ranging from basic to advanced are clearly and simply presented, making them accessible to bakers of every skill level. With thanks to Gaston Lenôtre's daughter Sylvie Gille-Naves, who also collaborated with him on the original edition of this book, his son Alain Lenôtre, with whom he established the Lenôtre culinary schools, and the chefs at Maison Lenôtre, who carefully reviewed and updated every recipe, this classic work is once again available to home chefs everywhere.
Haut de page
Copyright 2024 Cufay. Tous droits réservés.