CHARCUTERIE : PATES, TERRINES, SAVORY PIES - RECIPES AND TECHNIQUES FROM THE FERRANDI SCHOOL OF CULI

Flammarion - EAN : 9782080294678
FERRANDI PARIS
Édition papier

EAN : 9782080294678

Paru le : 9 nov. 2022

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  • EAN13 : 9782080294678
  • Réf. éditeur : S55070
  • Collection : PRATIQUE
  • Editeur : Flammarion
  • Date Parution : 9 nov. 2022
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 288
  • Format : 2.90 x 21.70 x 28.70 cm
  • Poids : 1.654kg
  • Résumé : Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.
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