Meat, Poultry & Game

Flammarion - EAN : 9782080456816
FERRANDI PARIS
Édition papier

EAN : 9782080456816

Paru le : 4 déc. 2024

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  • EAN13 : 9782080456816
  • Réf. éditeur : S56603
  • Collection : PRATIQUE
  • Editeur : Flammarion
  • Date Parution : 4 déc. 2024
  • Disponibilite : Pas encore paru
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 304
  • Poids : 0gr
  • Résumé : This complete cooking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to : - Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques-tie a boneless roast ; prepare veal scaloppine ; French trim a rack of pork ribs ; bone a lamb shoulder ; dress, truss, or spatchcock poultry ; prepare duck magret ; marinate game - which are explained in 333 step-by-step instructions. - Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations : Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.
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