Taste the world in Marseille

Martiniere Bl - EAN : 9791040112136
Vérane Frediani
Édition papier

EAN : 9791040112136

Paru le : 7 juil. 2023

29,90 € 28,34 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9791040112136
  • Réf. éditeur : LMA236127
  • Editeur : Martiniere Bl
  • Date Parution : 7 juil. 2023
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 288
  • Format : H:256 mm L:192 mm E:25 mm
  • Poids : 1.014kg
  • Résumé :

    This book is jam-packed with all the ingredients that feed Marseille’s culinary revolution and make it like no other city in France…or the world: Marseillais, their stories and their recipes, the Mediterranean sea and bouillabaisse, wild plants, lots of vegetables, couscous, garlic, chickpeas, Noailles, female chefs, moit’ moit’ pizza, flavours from every corner of the world, Michelin stars, neighbourhood joints, spices, panisses, apéro, street food, desserts, generations who consider Marseille as their legacy and birds of passage who never left and made the city’s strong identity their own.

    Seventy portraits of Marseillais, 80 recipes, more than 200 places, 288 pages, 400 photos and thousands of reasons to explore this tarpin dynamic city’s cultural diversity, one plate at a time.

    “You don’t have to be born in Marseille to be a Marseillais. This book is a passport to become one.” — Vérane Frédiani Photographer, writer, documentary filmmaker, and Marseillaise

Haut de page
Copyright 2024 Cufay. Tous droits réservés.