Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Pour nous conformer à la nouvelle directive sur la vie privée, nous devons demander votre consentement à l’utilisation de ces cookies. En savoir plus.
Brilli, toñ, sardin...
An Alarch - EAN : 9782381900360
Édition papier
EAN : 9782381900360
Paru le : 21 oct. 2024
10,00 €
9,48 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
-
Livraison gratuite
en France sans minimum
de commande -
Manquants maintenus
en commande
automatiquement -
Un interlocuteur
unique pour toutes
vos commandes -
Toutes les licences
numériques du marché
au tarif éditeur -
Assistance téléphonique
personalisée sur le
numérique -
Service client
Du Lundi au vendredi
de 9h à 18h
- EAN13 : 9782381900360
- Editeur : An Alarch
- Date Parution : 21 oct. 2024
- Disponibilite : Disponible
- Barème de remise : NS
- Nombre de pages : 136
- Format : H:145 mm L:205 mm E:10 mm
- Poids : 140gr
- Résumé : Eliane Ansquer he deus labouret he buhez-pad er friturioù etre 1975 ha 2020 e bro Douarnenez. Ma’z eo anavezet Emsavadeg ar pennoù-sardin (1924-1925) evit gounit ur gwenneg bennak ouzhpenn ha ma oa aet an trec’h ganto, eo ret, kant vloaz war-lerc’h, derc’hel da stourm evit ma vo doujet d’o gwirioù ha gwellaet o stad. Kontañ a ra Eliane Ansquer he buhez pemdeziek, an diaesterioù da gavout labour, ar vicher unton ha start a vrev ar c’horfoù hag ar speredoù met a ro joa a-vare-da-vare pa vez kreñv ar c’henskoazell hag ar vignoniezh. Menegiñ a ra ivez ar brezhoneg, komzet ganti en he bugaleaj, bet dilezet e-pad ur prantad hag addesket bloavezhioù goude, ur yezh a zegas frealz dezhi daoust d’an diaesterioù d’he derc’hel bev. Un testeni eus an amzer vremañ eo hemañ. Hep mar ebet, e talvezo da zegas da soñj pegen start ha kalet eo buhez tud ar friturioù.