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French Boulangerie
Flammarion - EAN : 9782080433336
Édition papier
EAN : 9782080433336
Paru le : 29 nov. 2023
35,00 €
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- EAN13 : 9782080433336
- Réf. éditeur : S55889
- Collection : PRATIQUE
- Editeur : Flammarion
- Date Parution : 29 nov. 2023
- Disponibilite : Disponible
- Barème de remise : NS
- Nombre de pages : 304
- Format : H:289 mm L:217 mm E:28 mm
- Poids : 1.606kg
- Résumé : This complete baking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing delicious breads and viennoiserie-French baked goods traditionally enjoyed for breakfast, including the iconic croissant. This book is the perfect complement to FERRANDI Paris's best-selling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Aspiring and confirmed bakers will : Acquire essential kitchen skills for more than 40 culinary techniques, explained in 220 step-by-step photographs, to make homemade poolish ; refresh levain ; knead, shape, and score loaves ; laminate butter ; prepare puff pastry ; or braid brioche dough. Prepare more than 80 sweet and savory recipes for breakfasts and snacks, including French classics and modern creations : brioche, cruffins, babka, kouign-amann, beignets, kougelhopf, baguettes, country bread, grissini, pastrami bagels, croque-monsieurs, and more.
- Biographie : Créée en 1920, l'École Ferrandi, avait déjà pour vocation de former des jeunes qualifiés aux métiers de boucher, charcutier, cuisinier, boulanger et pâtissier. Cette école s'est développée en proposant des formations du CAP au BAC +5 à des élèves français et étrangers avec des options prestigieuses comme le " Bachelor " ou encore des " Masterclass " dispensées par de grands chefs étoilés ou des MOF.