The Chef in a Truck

Flammarion - EAN : 9782080248534
,
Édition papier

EAN : 9782080248534

Paru le : 1 oct. 2021

24,90 € 23,60 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9782080248534
  • Réf. éditeur : S50990
  • Collection : PRATIQUE
  • Editeur : Flammarion
  • Date Parution : 1 oct. 2021
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 176
  • Format : H:261 mm L:195 mm E:23 mm
  • Poids : 908gr
  • Résumé : "François Perret is a magician of taste. [His] madeleine . . . is a masterpiece." - Pierre Hermé What happens when François Perret - the world-renowned pastry chef at the Ritz Paris - leaves behind his state-of-the-art kitchen to compete in a Los Angeles food truck competition ? Trading in his chef's toque for a baseball cap, chef Perret roamed central California in his food truck, sampling fresh produce and culinary specialties with local growers and chefs. His encounters inspired him to reinterpret American classic recipes including s'mores, tacos, donuts, and cookies. His experience, seemingly an inversion of the Ratatouille story, culminates into the perfect fusion of French pastry technique and the sunny flavors of California. Chef François Perret first shared his adventures in the Netflix series The Chef in a Truck, and this volume - part travel journal, part recipe book - recounts his unique culinary journey. It shows readers once again that food is truly a shared international language that builds bridges across cultures.
  • Biographie : Chef pâtissier du Ritz de Paris, François Perret est reconnu à l'international pour ses talents culinaires, élu chef pâtissier de l'année par le magazine Le Chef.
Haut de page
Copyright 2024 Cufay. Tous droits réservés.