Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Pour nous conformer à la nouvelle directive sur la vie privée, nous devons demander votre consentement à l’utilisation de ces cookies. En savoir plus.
The wild game cookbook
DGV - EAN : 9783967040562
Édition papier
EAN : 9783967040562
Paru le : 15 sept. 2022
35,00 €
33,18 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
-
Livraison gratuite
en France sans minimum
de commande -
Manquants maintenus
en commande
automatiquement -
Un interlocuteur
unique pour toutes
vos commandes -
Toutes les licences
numériques du marché
au tarif éditeur -
Assistance téléphonique
personalisée sur le
numérique -
Service client
Du Lundi au vendredi
de 9h à 18h
- EAN13 : 9783967040562
- Réf. éditeur : 978396704056
- Editeur : DGV
- Date Parution : 15 sept. 2022
- Disponibilite : Disponible
- Barème de remise : NS
- Nombre de pages : 204
- Format : H:245 mm L:185 mm E:25 mm
- Poids : 880gr
- Résumé : From woods and fields into the kitchen and onto the table. Delicious recipes for cooking game, expertly explained.<br /> This is a recipe book for both the aspiring home cook and the hands-on gourmet who is prepared to reframe their view on wild game. The Chef and the Hunter helps keen cooks rediscover this organic, sustainable and versatile meat. The book features delicious recipes that range from fine dining, to everyday meals, insightful information of handling and preparation and aesthetic photography.<br /> Unleash the rich flavors of truly wild game with these recipes, and help save forests at the same time. Tapping into those natural food reserves can help rebalance woodland, where in the absence of predators such as wolves, many populations of deer and boar have soared. Because they eat buds and saplings, this contributes to forest devastation. The inescapable result is that rangers are having to manage the animals. And by far the most tasteful way of solving this problem is by eating it.