WHAT'S COOKING?

Phaidon France - EAN : 9780714875095
Joshua David Stein
Édition papier

EAN : 9780714875095

Paru le : 2 nov. 2017

15,95 € 15,12 €
Epuisé
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Arrêt définitif de commercialisation
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9780714875095
  • Réf. éditeur : AU04219
  • Collection : GB ACTIVITE
  • Editeur : Phaidon France
  • Date Parution : 2 nov. 2017
  • Disponibilite : Ne sera plus distribué par nous
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 40
  • Format : H:225 mm L:297 mm E:13 mm
  • Poids : 420gr
  • Résumé : Food critic and author Joshua David Stein is back, this time to tackle the world of cookery with his signature quirk and charm. From the practical ('Can I fry a scoop of gelato?') to the playful ('Do frozen peas grow on frozen trees?'), each vignette features an engaging question and a big reveal, all revolving around the preparation of food. The simple yet sophisticated hand drawings by illustrator Julia Rothman provide authenticity and a balance of seriousness to the silliness at hand. Incorporating humour, word play, logic and illogic, foreign foods, and even some cookbook vocabulary, this readaloud book offers young children facts to share and maybe even the impetus to get involved in the kitchen!
Haut de page
Copyright 2024 Cufay. Tous droits réservés.