Who Ate What?

Phaidon France - EAN : 9781838665944
Rachel LEVIN,Natalia Rojas Castro
Édition papier

EAN : 9781838665944

Paru le : 26 mai 2023

19,95 € 18,91 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9781838665944
  • Réf. éditeur : 1037758
  • Collection : GB DOCUMENTAIRE
  • Editeur : Phaidon France
  • Date Parution : 26 mai 2023
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 48
  • Format : H:325 mm L:264 mm E:14 mm
  • Poids : 650gr
  • Interdit de retour : Retour interdit
  • Résumé : Guess what people ate throughout history in this deliciously informative introduction to culinary history

    In this first book of culinary history for children, readers will discover the fascinating dishes eaten by 10 high-interest historical peoples – from prehistoric humans to children of the future. Whether munching on mud-baked hedgehogs like the ancient Egyptians, or nibbling tacos topped with chillis grown in space like the astronauts of today, readers will be immersed in the diverse, tasty, weird, and wonderful food history of the world. Packed with guess-what challenges, unbelievable facts, and delicious reveals, this fact-filled interactive read-aloud encourages an interest in food (and perhaps a bit of subtle encouragement to taste something new!), and is perfect for history lovers and food-enthusiasts alike.

Haut de page
Copyright 2025 Cufay. Tous droits réservés.